Skip to main content

Om oss

– Endpoint Audio er en landsdekkende High End/Hi Fi spesialist og vårt mål er å hjelpe deg å finne ditt drømmeoppsett. Vi har selv vært kunder og det har vi ikke glemt. Vi er genuint opptatt at du skal være fornøyd – ikke bare med utstyret du velger, men med oss som forhandler.

Vårt hovedfokus har hele tiden vært å finne eksepsjonelt godt utstyr som vi selv ville hatt i stua, eller i et eget oppsett – det vi ikke liker lar vi være å jobbe med. Kort sagt så drives Endpoint Audio som en følge av en brennende interesse for musikk, lydkvalitet og utstyr, og helt normale ønsker vi ikke å være.

Alle produktene vi fører er laget av entusiaster, for entusiaster! Dette er noe som har vært viktig for oss siden oppstarten i 2012, og var et slagord vi raskt implementerte. Dette sikrer at vi er på samme bølgelengde som våre produsenter, og vi har aldri hatt problemer med kvalitet, eller pålitelighet.

Vi importerer og skaffer deg det som er viktig for din musikkopplevelse i hjemmet.  Vi har nettverksstreamere, cd-spillere, forsterkere, platespillere, høyttalere og det meste av utstyr til ditt hifi system.

Vi har produkter fra USA, Europa og Asia.  Vårt mål er ikke å fylle opp porteføljen med en haug av produkter, vi er opptatt av å kunne tilby en nøye utvalgt kolleksjon fra produsenter som elsker det de gjør. Vi kan levere ett komplett oppsett hvis du ønsker det – og vi har enkeltprodukter som kan gi ditt eksisterende oppsett det siste forførende touchet!   Vi ser at vi fører produkter folk velger å beholde i lang tid, og det er et kvalitetsstempel i seg selv.

Fornøyde kunder er viktig!

Det sier seg egentlig selv, men for oss så er det også eneste måten å drive på. Vi har endel produkter tilgjengelig for utlån, slik at du som kunde kan testet før man kjøper. Dette gjelder ett stort antall av våre produkter, så ta kontakt om det er noe du kunne tenke deg å prøve ut i ditt eget oppsett.

Vi tar hånd om våre kunder med en ekte entusiastisk glede, og vi er på samme lag i musikkinteressens tjeneste.