Skip to main content

Om oss

– Mitt navn er Tom Egil og jeg driver Endpoint Audio som er en landsdekkende High End/Hi Fi entusiastforhandler og importør.
Å drive med HiFi som bransjeaktør er en følge av hobbyen som jeg ønsket a bruke tid og penger på - og jeg er, som mange andre, nysgjerrig på hva som er tilgjengelig der ute.

Jeg ønsket å finne hifi som var spennende og gjerne litt sært - om noe kan kalles sært i denne bransjen. Mitt mål er å finne spennende utstyr som holder høy standard, og at dette kan inspirere og hjelpe DEG å finne noe som passer i ditt oppsett og til ditt bruk. Jeg har selv vært kunde og har ikke glemt dette. Jeg er genuint opptatt at du skal være fornøyd – ikke bare med utstyret du velger, men også med meg som forhandler.

Mitt hovedfokus har hele tiden vært å finne eksepsjonelt godt utstyr - noe som jeg selv ville hatt i stua, eller i et eget oppsett – Du vil aldri oppleve at jeg kommer til å pushe ut noe bare for et salg.
Alle produktene jeg fører er laget "av entusiaster, for entusiaster!" Dette er noe som har vært viktig for meg siden oppstarten i 2012, og var et slagord jeg raskt implementerte. Det er for meg viktig at jeg er på samme bølgelengde som produsentene, og jeg har aldri hatt problemer med kvalitet, eller pålitelighet.
Godt for deg som kunde - og godt for meg som forhandler.

I sortimentet har jeg nettverksstreamere, cd-spillere, forsterkere, platespillere, høyttalere og alt som trengs i kjeden av utstyr til ditt hifi system.

Endpoint Audio har produkter fra USA, Europa og Asia.  Målet har aldri vært å fylle opp porteføljen med en haug av produkter, jeg er mer opptatt av å kunne tilby en nøye utvalgt kolleksjon fra produsenter som elsker det de gjør.

Fornøyde kunder er viktig - det er det denne hobbyen handler om - være fornøyd (eller ihvertfall søke fornøydhet...)!

Jeg har endel produkter tilgjengelig for utlån, slik at du kan få testet før man kjøper. Dette gjelder ett stort antall av mine produkter, så ta kontakt om det er noe du kunne tenke deg å prøve ut i ditt eget oppsett.

Jeg er fremdeles entusiast og vi er på samme lag i musikkinteressens tjeneste.